Min fortsatta onsdag - full fart

Igår förutom att jag var till Hudmottagningen så var jag till fotvården som också ligger på sjukhuset. Där får jag hjälp med att klippa naglarna och fila dem. Jag fick komma dit eftersom jag ofta får problem med att tårna/fötterna sväller och då blir det ibland nästan som nageltrång kring framförallt stortånaglarna, även fast det inte är det. Men det blir precis som det, rött och irriterat bara att nageln inte har växt fast. Men nu sen jag började gå där (har gjort det bra länge nu) så har jag inte haft problem med det, så det är skönt! Därför får jag nu gå regelbundet dit, så det är bra.

Därefter dem två besöken igår på sjukhuset så åkte vi hem, gjorde lunch, tog en liten paus innan vi åkte till köpis (Valbo köpcentrum). Jag var dit för att beställa glasögonen, för nu har jag bestämt mig om bågarna. Tillslut så, och det blev inte dem jag trodde jag skulle välja. Men jag fick prova dem som de hade beställt hem, men det kändes inte helt bra. Så det blev dem jag hade gillar från första början, snarlika var dem i alla fall men dem kändes bättre. Så dem fick det bli, och jag hoppas det blir bra! Annars får jag ju som tur är byta dem bara det är inom en viss tid.

Sen efter att vi var klar där så åkte vi vidare till Owés för att kolla på utemöbler. Det gick rätt bra, jag hittade en grupp som jag gillade i alla fall och kan tänka mig. Jag ska titta på några fler ställen med tänkte jag, men om jag inte hittar något jag gillar mer så kommer det nog bli en utegrupp därifrån.
Och sen på vägen hem så stannade vi till på Ica och handlade lite grönsaker och hämtade ut ett paket jag hade beställt. Det var en liten elgrill som jag tänkte ha nu när det blir sommar. Riktigt tråkigt att köpa men väldigt praktiskt, och gott för jag tycker om att grilla på sommaren. Så nu blir det nog allt till att grilla en hel del i sommar.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229