Min fredag - effektiv fullspäckad dag

I fredags hade jag en effektiv fullspäckad dag. Det startade efter en tidig lunch hemma, för efter det blev det ytterligare en tur till köpis för tredje gången den här veckan. Den här gången var jag dit för ett återbesöket och kolla linserna så det såg bra ut och var rätt styrka på dem. Det såg väldigt bra ut förutom att jag måste göra en liten ändring med styrkan på ena ögat, så efter det ska det nog vara helt bra.

Jag var ju dit för en vecka sedan och då fick jag först en tid i onsdags för den här kollen, men då var min optiker sjuk, så då fick jag komma som igår istället. Så det var bra, att jag ändå fick en tid samma vecka.
Jag tycker faktiskt jag har sett betydligt bättre än vad jag har gjort tidigare med dem nya linserna så det känns skönt. Och det bästa är att jag inte har haft någon huvudvärk sen jag bytte heller, och inte så ont i nacken. Sen vet man ju aldrig om det är en tillfällighet eller om det skulle varit så ändå, men jag har i alla fall goda förhoppningar på att det här har varit en bidragande orsak till att jag har haft så mycket huvudvärk och nackvärk senaste tiden. Så jag hoppas det fortsätter såhär.

Sen gjorde jag en del småärenden på saker som behövde köpa hem, som t.ex. dammsugarpåsar, schampo, tussar till köksstolarna som man spikar fast än dem här som man bara klistrar fast, eftersom dem bara ramlar av m.m. Så det var skönt, att få lite såna saker fixade. För då behöver jag inte tänka mer på det sen!

Sen efter att vi kom hem blev det lite vila, städande, jag tränade (gjorde mina övningar och cyklade på sittcykeln), och sen grillade jag för första gången. Jag grillade lax och färsk sparris tillsammans med sötpotatispommes som jag hade gjort i ugnen. Det blev bra, så det var roligt!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229