Min fredag & lördag

Då var det helg igen. Veckorna går verkligen fort, även om det känns som att den här veckan har varit rätt lång och det har hänt en hel del saker. Igår var jag bl.a. till assistansbolaget och hade en intervju, handlade lite på vägen hem samt hämtade upp Anna efter att hon hade slutat jobbet. Sen gjorde vi middag ihop tillsammans med Jennifer, så det var trevligt. Vi gjorde svamprisotto med haricots vert, broccoli och babyspenat. Det var gott.

Sen igår började jag och Jennifer kika på en ny serie som verkligen var jättebra. Den går på Netflix och heter Spinning out. Det handlar framförallt om en tjej som ska lära sig att åka parkonståkning från att alltid ha åkt ensam. Plus att hon var med om en allvarlig konståkningsolycka som hon också kämpar med psykiskt. Den var i alla fall väldigt bra. En sån här serie som man inte vill ska ta slut.

Sen ringde min läkare igår sent på eftermiddagen också. Jag trodde nästan att han hade glömt mig, men tillslut ringde han i alla fall. Det var min reumatolog. Men vad som blev sagt tänkte jag skriva om mer i ett eget inlägg. Det var ett bra samtal i alla fall.

Annars idag (lördag) har det varit rätt lugnt. Framförallt under eftermiddagen. Jag var iväg på ett möte med mamma på förmiddagen. Vi skulle vara där kl.10. Men det var roligt och väldigt trevligt. Jag kan berätta lite mer om det lite längre fram, men det är en rolig grej i alla fall.

Annars efter att jag kom hem från det så har jag bara varit hemma. Min energi tar slut så fort nuförtiden så det har varit en väldigt lugn eftermiddag. Anna kom förbi en stund och fikade, men annars har det mest blivit lite matlagning och serietittande. Så det har ändå varit skönt! Hoppas ni också har haft en bra lördag. KRAM!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229