Min helg - Andra advent

Hej fina ni!

Då var ytterligare en helg förbi, och den här gången även andra advent. Helt sjukt att det knappt är två veckor kvar nu till julafton. Tiden går verkligen undan nu.

Min helg har varit bra. Visst har jag varit väldigt trött, sovit dåligt om nätterna och sen inte känt mig helt på topp, men den har samtidigt varit väldigt mysig. I lördags var jag till Elin och Fredrik på eftermiddagen. Elin fyllde år och Fredrik hade också nyligen fyllt år, så det var firande för dem. Det var i alla fall väldigt mysigt och trevligt. Sen var det såklart också väldigt roligt att träffa dem igen.

Annars i söndags var jag bara hemma förutom att jag åkte en kortis och handlade det viktigaste. Jag behövde fylla på lite i kylen. Annars hade jag en väldigt lugn gårdag. Det var inte mycket som hände, förutom att jag bjöd över mamma, pappa, farmor och farfar på lite adventsfika på eftermiddagen. Det var trevligt. Mysigt att träffas lite och fika. Så allt som allt har det varit en väldigt lugn helg. Hoppas eran också har varit bra! KRAM


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229