Min helg - En bättre

Hej fina ni!

Vad fort tiden går. Tänk att veckan redan börjar lida mot sitt slut. Den här helgen tycker jag har gått fort, även om den har varit lite längre för många. För mig har den känts rätt lika, men det har ändå varit en bra helg. Det har inte hänt så mycket eller något speciellt egentligen, men jag har bara mått rätt skapligt. Bättre än vad jag brukar kunna må i alla fall.

Sen har det inte varit så roligt väder. Så alla dagar har inte varit så rolig pga det, för det hade varit lite roligare om man hade kunnat varit ute lite mer. Men idag har jag faktiskt varit ute större delen av dagen. I alla fall mellan 9-13 tiden.

Jag och Jennifer har varit med Anna en hel del idag. Först efter frukost var vi ute på en promenad. Vi gick faktiskt runt nybygget då som vi brukar kalla det. Det är en runda som är på ca 2,5 km. Vi brukade gå den en hel del förut, men nu var det jätte längesen sist. Det var innan hela olyckan inträffade, så det måste ha varit någon gång i början av året senast. För annars tidigare när jag brukar ha gått en sväng ute så har vi mest bara gått här runt byn och husen.

Det var i alla fall himla skönt väder idag, så när vi kom tillbaka efter promenaden gjorde vi lite kaffe och satte oss i solen. Jag gjorde fluff-kaffe, tiktok kaffe eller också kallad dalgona kaffe. Det cirkulerar mycket nu på framförallt sociala medier. Det är så extremt enkelt att göra och väldigt gott, så det kan jag rekommendera er att göra om ni inte redan har gjort det.

Efter att vi hade fikat det så åkte Anna iväg och fixade lite saker. Medan hon var borta så satt vi kvar ute och pratade med mamma och pappa som också kom ut en stund tills vi skulle gå och kika och planera vart vi skulle flytta lite buskar ifrån andra sidan som kallar det.

Vi håller på och ska flytta vår trädgård, eller mamma och pappas trädgård som vi har på andra sidan vägen. Den är placerad väldigt konstigt från förr, för den ser ut att tillhöra grannen. Vi brukar egentligen aldrig vara där om det inte är så att vi ska hämta bär eller äpplen. Annars är den mest ett måste som behöver skötas om. Därför ska vi nu flytta det vi vill ha kvar, och då var det en del buskar som jag ville ha flyttade över till mig.

Så det gick vi omkring och kollade och planerade vart det skulle flyttas. Det blev t.o.m. flytt av dem senare under dagen idag. Jag förstår inte hur snabb pappa kan vara, men bara han vet och är på humör för det så går det fort. Så idag har jag fått tre buskar till i min trädgård. Jag hoppas bara dem tar sig och klarar flytten. Det var röda- och svarta vinbär samt en krusbärsbuske.

När vi hade gått vår lilla tur runtomkring här och kikat så började det riktigt spöregna. Det var precis som att hela himlen öppnade sig. Samma sak var det imorse när vi åt frukost, samt senare idag på eftermiddag. Efter vår tur med att planera lite kring alla buskar köpte vi lunch ifrån kiosken allesammans och åt tillsammans. Det var mysigt. Vi åt ute i uterummet som vi har på innergården, så det var trevligt.

Så idag kändes det lite som att jag tog igen hela helgens ute-tid. Jag hade verkligen helt slut på energi efter att jag kom in. Så då la jag mig i soffan och satte igång ett avsnitt av framgångspodden. Dock jag var så trött satt jag somnade ifrån lite fram och tillbaka under avsnittet.

Annars efter det har jag bara tagit det lugnt. Sett lite inifrån när pappa har flyttat buskarna hit till min trädgård från andra sidan, lagat middag, ätit och fått undan allt efter den. Jag har även duschat och bara tagit det lugnt framför en serie och datorn. Suttit och skrivit det här inlägget. Serien vi följer heter You've been tagged. Det tog lite tid att komma in i den, men den är bra. Spännande.

Hoppas ni har haft ett bra avslut på veckan. KRAM!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229