Min helg - Födelsedagsfirande & full rulle

Hej på er!

Hoppas ni har haft en bra helg. Det har jag haft. Den har varit en av dem bättre tycker jag. Det har varit som en familjehelg. Jag har varit med familjen sen i fredags kväll till idag på morgonen. Jag har så under en helg varje månad att jag då inte har någon assistent utan är med familjen. Det är mysigt. Mysigt att bara vara vi lite, eller hur man ska säga. Även om assistenterna såklart känns som en i familjen dem med, men ni förstår nog vad jag menar.

Igår var vi till Hudiksvall. Vi åkte dit efter lunch. Vi skulle dit och hälsa på släkten på mammas sida. Mormor och morfar bor där, samt att mammas syster med familj också skulle komma dit från Sundsvall. Vi skulle gå ut och äta allihopa för att fira mormor och morfar som har fyllt och fyller år. Morfar fyller t.o.m. år idag så ett STORT grattis till honom idag på "riktiga" födelsedagen!

Vi var i alla fall ut och åt på en restaurang som hette Texas Saloon. Det var jättegott! Jag tog baconinlindad oxfilé med dollarchips. Sen efter att vi hade ätit där så åkte vi allihopa hem till mormor o morfar och fortsatte att umgås och fikade där. Det var trevligt! Vi tittade även på Så mycket bättre ihop innan vi sedan begav oss hemåt. Resan dit och hem gick bra den med. Det var lite jobbigt för ryggen på vägen hem eftersom det hade blivit väldigt mycket sittande under gårdagen, men det gick ändå bra. Jag och Anna satt i framsätet och poppade musik med låtar från några år tillbaka som var populära då, så satt mamma och pappa i baksätet. Det var roligt! Vi letade fram en gammal låtlista som jag och Agnes hade gjort när vi skulle åka och hälsa på Anna i Umeå när hon bodde där. Det var i alla fall roligt, för de allra flesta låtarna kom vi ihåg texten till! Det var allt från Justin Timberlake till Jimmy Jansson.

Sen måste jag bara visa er den här otroligt söta bilden på min kusins hund Elton. Kolla bara så otroligt söt han är!

Annars idag måste jag säga att vi har varit himla produktiva. Fast det har ändå varit på ett lugnt sätt. Det har gått bra. Först vaknade jag hos mamma och pappa, samt att vi åt frukost där innan jag och Julia gick över till mig. Jag sov faktiskt där både natten till idag och förra natten. Rätt mysigt ändå måste jag säga, för det var inte igår precis som jag gjorde det.
Dock hade Harry och Zigge lite fight inatt som gjorde att jag vakna och inte kunde sova där ett tag. De lekbråka och skulle såklart hålla till precis där jag sov, så det var lite drygt. Men tillslut gav de upp. Slutade med att Zigge kröp ner bredvid mig och Harry nere vid knäna. Så det var rätt mysigt! Han är så söt som ligger där och kramar om täcket!

Sen blev det rätt sent igår kväll efter att vi kom hem, för först fastnade jag och pappa framför en film på tv:n, och sen fastnade jag med en grej på datorn gällande bloggen. Tydligen har det blivit något knas som gjort att jag inte har synts på Goggle sen jag bytte till en helt egen bloggsida. Alltså en sidan som inte ligger på någon portal, vilket har gjort att det har varit svårt för nya läsare och följare att hitta min sida som inte kan webbadressen eller vad jag heter. Så det känns väldigt tråkigt och himla frustrerande. Jag har misstänkt det ett tag, men nu fick jag det bekräftat. Därför har jag nu valt att byta till den här sidan igen.
Sen är tanken att jag ska få till omkopplingen så ni fortfarande ska kunna gå via elinhellgren.se, men jag har inte riktigt fått ordning på det än. Men jag jobbar på det.

Så förutom att jag har hållit på med hemsidan och bloggen en hel del idag på eftermiddagen så var vi iväg på förmiddagen och fick flera saker fixade. Det var himla skönt. Vi har bl.a. hunnit fördelat mina mediciner i dosetterna, varit på apoteket, handlat lite mat, pantat, varit med källsortering samt att jag var förbi och köpte en rollator.

Jag hittade en rollator på blocket, så det var perfekt. De ringde nämligen innan helgen och ville ta tillbaka den rollatorn jag har här hemma. Det för man får bara låna den av sjukvården under 3 månader via hälsocentralen. Jag fick ju låna hem en då efter sjukhusvistelsen i somras, och efter att den tiden har gått ut så får man bekosta en själv om man fortfarande har behovet. Men det gick väldigt smidigt i alla fall.
Kanske att det kändes lite konstigt bara att komma dit och köpa en rollator, för man såg hur förvånad han som jag köpte den av blev när han öppnade dörren och såg att det stod två unga tjejer bakom dörren. Han hade säkert förställt sig någon äldre fick jag känslan av. Haha, så det var lite roligt.

Men så har min helg sett ut. Hoppas ni också har haft en bra helg! Kram Elin

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229