Min helg - Gränby köpcentrum

Min helg började med att den var väldigt lugn. Jag hade fortfarande väldigt ont efter kortisonsprutorna jag fick i torsdags, samt att jag hade somnat kring fyratiden natten till lördag. Men nu har det börjat vända efter sprutorna i alla fall, så det är skönt.

Så i både fredags och i lördags tog jag det väldigt lugnt. Tittade på en film, städade lite och sen på eftermiddagen så kom min mamma och syster hem från Mallorca. Det var roligt, för dem har jag längtat efter. Tråkigt bara att Anna flyttar tillbaka till Umeå snart igen. Men några dagar till har jag med henne i alla fall.

Men igår (söndag) så hade jag och Anna ett heldygn tillsammans. Hon hoppade in och jobbade igår när ingen av mina andra assistenterna kunde, så det var roligt. Att vi fick en dag bara vi två tillsammans, för det har vi inte haft på hela sommaren, och speciellt när hon nu snart ska åka tillbaka till Umeå. Så igår åkte vi till Gränby i Uppsala på shoppingcentrument där. Det var roligt att vi fick umgås bara vi, även fast det är roligt ändå med. Men det är ändå någonting annat när det bara är vi. Så min helg slutade bättre än hur den startade. Hoppas ni med hade en bra helg!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229