Min helg - magont

Denna helg har både varit bra och dålig. I lördags (igår) hade jag introduktion med en blivande assistent, och det gick jättebra så det var roligt. Sen har jag tagit de ganska lugnt och varit på promenad ute både igår och idag en sväng. Idag tittade även solen fram, så det var skönt! Det är sjukt vad glad man känner sig på en gång när solen tittar fram. Jag hoppas bara det blir fler sånna fina dagar den här hösten.

Men förutom det så har jag haft väldigt ont i magen. Jag har haft mycket mer trassel med magen dem senaste veckorna, och det ända sambandet jag kan tänka mig som jag har gjort var när jag slutade med bromsmedicinen inför "handoperationen". Magen har trasslat sen dess. Men sen, den här helgen har den varit extra jobbig. Jag har haft så ont och varit så svälld och inte vetat vad jag ska göra. För jag har varit noga med att inte äta något jag inte tål. Men jag börjar fundera lite över ifall det kan ha något samband med min reumatiska sjukdom. Att jag blir sämre i magen när lederna och den allmänna sjukdomskänslan är sämre.

Därför frågar jag er om det är någon av er som också har mycket problem med magen och är reumatiker? Om ni ser något samband och blir sämre i magen med värk och så samtidigt som ni är sämre i er reumatiska sjukdom? Det skulle bara vara intressant att veta, och i så fall om ni har några tips på hur man kan få det bättre. Ni får gärna svara i kommentarsfältet eller skicka ett mail till mig om ni vill det. Tack på förhand!

Men förutom det har det varit en väldigt lugn helg! Hoppas ni har haft en bra helg!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229