Min helg - mycket lugn

Den här helgen för mig har varit väldigt lugn. Jag har inte orkat gjort så mycket, speciellt inte i lördags. Jag skulle ha varit på kalas för att en av mina kusiner fyllde år, men de klarade jag inte av att gå på, eftersom jag inte mådde nå bra. Det jag istället försökte ha lite som mål den dagen var att rensa klart min garderob, samt att vi skulle åka och handla lite till middagen.
Resten av dagen blev rätt lugn, jag var i alla fall bara hemma. Jag var inte i mitt bästa skick pga att jag fick kortisonsprutorna i fredags (dagen innan) samt att jag mådde riktigt illa. Och det tar verkligen på krafterna att må illa kan jag lova. Men något positivt som hände i lördags var att de var dags att ta bort stygnen på Harry. Och där fick jag en som blev väldigt glad över att få bli av med stygnen så han också fick bli av med tratten.
Sen på kvällen så grillade vi lite och försökte göra något jag kanske kunde lyckas få i mig, eftersom det inte har varit det lättaste den senaste tiden. Vi grillade färska hamburgare och gjorde sötpotatispommes till. Det blev riktigt gott, i alla fall tills illamåendet sa stopp igen.

Sen igår (söndag) så kände jag mig ändå lite piggare än vad jag gjorde i lördags. Lika att det började kännas lite bättre efter sprutorna jag fick, att det börja vända lite sakta mot det bättre. Så det var skönt, även fast det tar några fler dagar innan det är helt bra.
Men igår var jag i alla fall en sväng till köpis (Valbo köpcentrum). Jag var dit och fixade med telefonen. Sen stannade vi en snabbis även denna dag och handlade lite, någonting vi kunde grilla till middag. Det blev karré med pommes frites i ugnen och lite sallad. Så det blev bra. Det var faktiskt första middagen som jag kunde äta rätt bra, så jag hoppas det är nu illamåendet börjar lägga sig lite. Jag tänker med tanke på att jag har halverat Azatioprinen från i lördags. Jag kan ju alltid hoppas i alla fall.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229