Min helg - Snöstorm & bullbak

Hej fina ni!

Min helg har varit bra, trots att jag har varit väldigt slut i både kroppen och knoppen. Det har som sagt varit rätt mycket under den här veckan så det kommer säkert efter. Den har varit lite mer jobbig för att det har varit en hel del att handskas med. Mycket funderingar framförallt, tillsammans med en hel del värk.
Det har varit både angående lite mer privata saker, samt en hel del kring min hälsa, eftersom jag var till min läkare i fredags. Jag tänkte berätta mer om hur det gick hos min reumatolog i ett eget inlägg.

Det känns som att jag verkligen har kommit till en punkt nu där jag känner att jag måste få en förändring. Vi måste göra någonting för att min kropp ska må bättre. Jag har börjat märka att jag påverkas på fler sätt än bara med att värken har blivit jobbigare. Det har börjat blivit jobbigare allmänt också, att hålla humöret och motivationen uppe. För man blir trött av att ha mer ont hela tiden, det tar på. Jag vet inte hur jag ska förklara eller formulera mig riktigt, men jag tror ni förstår.
Men det kommer mycket tankar och funderingar kring hur det kommer bli, och sen tycker jag det är väldigt jobbigt att börja med en ny bromsmedicin. För det ska jag få göra nu. Men det är väldigt blandade känslor kring det. Främst tycker jag det är läskigt, men jag berättar mer om det i ett eget inlägg.

Det känns som att jag verkligen har kommit till en punkt nu där jag känner att jag måste få en förändring.

Min helg har annars varit bra. Andreas kom i fredags kväll och har varit här över helgen, och det tror jag var bra. För då fick jag tankarna på lite annat. Eftersom det hände en till grej med mina fingrar i fredags som jag också tänkte ta i ett eget inlägg. Så det har varit en hel del jobbiga saker under den här veckan, men på ett sätt känns det som att jag har fått lite ny kraft. Ny kraft till att kämpa på och förhoppningsvis äntligen få en förändring. Det är i alla fall vad vi strävar efter och vad vårt mål är.

I helgen har det ju kommit enorma mängder snö. Det tror jag ingen har missat. Det var verkligen helt oroligt vad mycket snö det har kommit under kort tid. Det var precis som att det aldrig slutade.
På lördagen var vi i alla fall ut en sväng och skottade bort snö så man kom fram, samt att vi gjorde en snögubbe.
Det var jag, Andreas, Anna, farmor och farfar. Det var riktigt roligt och mysigt, och det var inte alls sådär hemskt kallt som det ibland kan vara. Sådär kallt som går rakt in i kroppen, utan istället var det riktigt skönt ute och perfekt kramsnö. Alltså perfekt "göra snögubbe-snö". Jag vet inte när vi sist hade en snögubbe på gården om jag ska vara ärlig. Längesen var det i alla fall, så det var lite roligt och fin blev det.

Sen gjorde vi bullar. Andreas hade aldrig bakat tidigare, så då tyckte jag och Anna att det var ett perfekt tillfälle att han skulle få premiärbaka. Och vad jag hörde av dem så blev de riktigt bra, för jag tålde dem inte. Så det var roligt!

Hoppas ni också har haft en bra helg! Kram Elin ♡

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229