Min helg - Sovrumsfix

Hej fina ni!

Hoppas ni har haft en bra helg och har en bra vecka bakom Er. Själv tycker jag veckan har gått rätt fort. Sen har helgen gått lite saktar, framförallt idag (söndag). Men det är nog mycket eftersom jag har varit hemma hela dagen.

Veckan tycker jag både har varit bra och dålig. Bra för att den har gått skapligt fort, men jobbig pga att jag har haft väldigt ont i axlarna. Först hade jag väldigt ont i dem pga inflammationen jag hade i dem och sen fick jag ju en kortisonsprutor i vardera axel i onsdags, och efter det har det varit rätt jobbigt med värken och rörligheten efteråt. Speciellt innan det börjar vända till det bättre, för det gör väldigt ont efteråt och det tar tid, men det är bara att hålla ut. Det är ju värst dem första två dagarna, sen brukar det i alla fall börja vända för mig. Idag är nog första dagen som jag ändå tycker det känns rätt okej och jag kan röra armarna skapligt igen. 
Sen fick jag ett jätte blåmärke på vänster axel, så de har säkert också gjort att jag har varit/är extra öm. Men jag brukar säga att man får räkna med en vecka i alla fall innan det känns helt bra. Jag brukar ställa in mig på det så jag inte ska bli alltför besviken när det tar längre än vad ”det brukar”. För mycket är vad man ställer in sig på, så då är det lika bra att ställa in sig på att det tar lite längre än vad det oftast brukar göra.

Sen blev jag lite besviken över att jag lärde avboka min första träning med den "nya/andra" fysioterapeuten som jag inte har hunnit haft vid något tillfälle än. Hon jag ska till vid några tillfällen nu när min ordinarie fysioterapeut är ledig. Men jag har en ny tid på onsdag istället, så det ska bli roligt.

Annars igår var jag, mamma och Elin till både stan och köpis en sväng. Vi var på gardin och gardinstångsjakt både jag och mamma. Hon skulle ha till ett nytt rum de har inrett som sitter ihop lite med vardagsrummet deras, och jag ville ha nya till sovrummet.

Jag ville byta ut mina rosa tunna gardiner som jag har i sovrummet till någonting mörkare i sammet, samt att jag ville byta till gardinstång som sitter ända uppifrån taket. Jag tycker det är så fint och ger verkligen ett helt annat intryck och känsla på rummet. Speciellt i sovrum. 
Jag hittade bl.a. ett par mörkblåa sammetsgardiner ifrån Åhléns som jag köpte, och sen hittade jag gardinstång från IKEA.
Jag fick upp dem idag och det blev SÅ bra. Jag blev verkligen jättenöjd, så det var roligt! Det är alltid roligt när det blir som man har tänkt sig. Det blev genast en mer hotellkänsla när man fick gardinerna ända uppifrån taket, samt när det var i mörkare färg och tjockare gardiner. Så det kan jag rekommendera er att göra om ni vill ha en mer hotellkänsla i sovrummet. En liten förändring som gör stor skillnad.

Sen efter att vi hade gjort både stan och köpis så åkte vi hem, åt middag och därefter skjutsade jag och Elin in mamma och pappa till stan. De skulle gå ut och äta. Sen efter att vi hade kommit hem så gjorde vi det lite mysigt med gurk- och morotsstavar och dipp framför en film (två filmer blev det t.o.m.). Vi gick även och hämtade över Svante och Zigge så de får vänja sig lite mer att vara tillsammans alla tre. För mellan Svante och Zigge går det bra nu, men det går inte lika bra mellan Harry och Zigge, så det är dem vi försöker vänja med varann nu. Därför har de nu faktiskt fått varit tillsammans alla tre sedan igår kväll och hela dagen idag och till imorgon. Jag tycker det ändå börjar gå lite lättare även om det fortfarande händer att Harry fräser mot Zigge en hel del. Men jag tror mycket också kan bero på att Zigge inte är kastrerad än. På fredag ska han bli det, så vi får väl se om det annars kan göra någon skillnad.

Annars idag har jag tränat, satte upp gardinerna i sovrummet, varit ut på en promenad och tagit de rätt lugnt. Jag har försökt ladda över en hel del bilder till Google foto ifrån datorn, eftersom den har fullt minne. Men gud vad tid det tar.. Men det är bara att göra lite i taget så borde jag tillslut bli färdig med det. Förutom det har de inte hänt så mycket mer idag.

Jag tänkte att ni får en bättre bild ifrån hur det blev i sovrummet imorgon, för nu är det så mörkt här så det blir inga bra bilder. Inte så bilden gör sig rättvis i alla fall. Men hoppas ni också har haft en bra helg! Nu ska jag försöka sova lite. Godnatt, kram Elin ♡

Gillar

Kommentarer