Min helg - Stockholmshelg

Hej fina ni!

Hoppas ni har haft en bra helg bakom er. Det har min varit väldigt lugn och skön. Vi har bara varit hemma hos Andreas i hans lägenhet, tittat på serie/film, lagat mat, kikat lite kring några lopp han ska cykla i år, umgåtts m.m.
Det som var lite tråkigt var väl att vi inte kunde göra så mycket mer än att roa oss med saker inomhus, även om det också var väldigt skönt och bara få umgås med varandra och inte göra något direkt speciellt. Man behöver göra det ibland också.

Vilket som så är det väldigt dåligt plogat utanför där Andreas bor, eller egentligen överlag i Stockholm. För vi var förbi och handlade mat där i närheten när jag kom till Stockholm i fredags, och där var det också alldeles isigt och buckligt. Vilket inte är en höjdare när man sitter i rullstol.
Därför blev det också att man inte gärna ville vara ute, eftersom väglaget inte alls var bra för att ens gå utan att halka till. Därför fick det inte bli någon promenad heller, men annars har jag haft en väldigt bra helg. Uppskattar ärligt talat bara att få umgås och vara i hans närhet. Det behövs inte så mycket mer.

Ni får gärna skriva en rad i kommentarsfältet om vad ni också har haft för er i helgen. Om ni vill. Kram Elin ♡

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229