Min helg - väldigt lugn

I helgen har det överlag varit en lugn helg. Jag var först och handlade lite och sen var jag och åt middag med mamma i lördags (pappa var borta). Det var trevligt.

Sen i söndags så var jag över till mamma och pappa på lite adventsfika. Det var mysigt. Drickan lite glögg, äta pepparkakor, knäck och kola som jag gjort. Sen efter det så gjorde jag i ordning en julskinka som jag köpte dagen innan, så den gravera jag i ugnen. Det var första gången jag gjorde det. Det var lite svårt att få färg på den eftersom jag inte kan använda ägg, men tillslut så blev det lite i alla fall.

Sen i söndags så började jag även rensa lite i två byråer som jag har fått in i vardagsrummet. Jag hade dem tidigare i mitt gamla rum hos mamma och pappa. Men dem passade rätt bra här med, i alla fall tills jag vet hur jag vill ha det. Men jag orkade inte rensa alla lådor. Jag hade verkligen proppat dem full med saker, så det behövs verkligen en rensning, men nu har jag kommit igång i alla fall med en början. Dem andra får jag ta eftersom.

Ungefär så såg min helg ut, samt lite tevetittande och vilande. Just det, vi hämtade även ett tv-spel som Agnes hade i lördags. Det var rätt roligt, för vi visste först inte riktigt vad vi skulle hitta på. Men så såg min helg ut i alla fall. Hoppas ni med har haft bra en bra helg!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229