Min helg

Den här helgen har varit en av dem bättre. Jag har haft besök i helgen så det har varit väldigt trevligt. Fredagen blev rätt lugn, och jag började känna mig lite bättre redan under dagen på fredagen. Jag mådde inte sämre i alla fall. Men jag tror det var mycket tack vare antibiotikan, annars hade jag nog mått betydligt sämre både under torsdagen och fredagen.

Sen under lördagen var vi en sväng till köpis (Valbo köpcentrum). Där gick vi och tittade i lite olika butiker och hade det trevligt. Vi åt även lunch där. Men det var rätt full rulle den dagen. För efter att vi hade kommit hem blev vi bjuden på fika hos farmor och farfar, kaffe och hemmagjord äppelpaj. Det var trevligt och riktigt gott. Så det var roligt.
Sen hann vi bara vara hemma hos mig en liten stund innan vi skulle över till mina föräldrar på middag. Det var även två bekanta till mamma o pappa/familjen som var med, men det var trevligt. Bortsett att det var längesen jag var så himla mätt efter både all mat och fika. Både då och under hela dagen, så resten av kvällen blev väldigt lugn.

Sen söndagen blev betydligt lugnare överlag än vad lördagen hade varit. Det blev lite handling, serietittande samt att jag bara var väldigt trött. Jag lagade lite middag och donade hemma med, men det blev som sagt väldigt lugnt, så det var skönt.

Gillar

Kommentarer