Min helg vecka 22

Jag glömde berätta lite om vad jag gjorde i helgen. I lördags så var jag till en kompis på eftermiddagen. Jag var till Johanna. Vi gjorde lite fruktsallad ihop och bara umgicks och pratade av oss. Det var behövligt och väldigt trevligt att träffas igen, för det var ett tag sedan. Både hon och jag har överlag väldigt lika sjukdomshistorier, vi båda är reumatiker så det är väldigt skönt att prata med någon som förstår en precis fullt ut när man är i samma sits och vet hur det är. Så det var skönt och trevligt att få umgås lite med henne en stund. Även fast de inte var jättelänge.

Annars gjorde jag inte så mycket den dagen. Lagade mat och fixade lite hemma. Sen på söndagen så var jag med mamma och pappa. Jag hade en dag med dem utan assistent, som jag också har varje månad. Efter att jag hade gjort mig i ordning så var jag ute med pappa på förmiddagen. Jag var med när pappa målade vitt runt fönstren, för han håller både på och byter fasaden och har byggt dit fasaden på nya utbyggnaden (hallen/uterummet). Han är inte klar men han har kommit en bra bit på vägen, och det blir väldigt fint. Men då var jag i alla fall med när han målade lite.

Sen tog jag ut Harry och gick jag till innergården och drack lite kaffe med farmor och farfar som satt på bron. Det var mysigt. Sen kom även mamma ut en stund och pappa kom också sen när han var klar. Det var väldigt roligt att se när Harry upptäckte världen, eller hur man ska säga. För han är ju bara van med innemiljön, så det var riktigt roligt att se när han jagade myrorna i gruset, eller försöker smyga sig mot småfåglarna som gick och pep några meter ifrån. Han riktigt kröp fram när han gick omkring. Det var verkligen som en helt ny värld för honom.

Sen efter lunch så åkte jag och mamma en sväng till stan. Vi skulle fixa det mobila bredbandet och sen gick vi i lite butiker. Jag hade bl.a. turen att hitta ett par skor. Det var ett par lite mer somriga skor utan knytning. Så det var roligt, för det är verkligen INTE lätt för mig att hitta några som jag överhuvudtaget får på mig och som sen också är sköna. Så det var roligt. För jag har kollat i flera butiker och provat väldigt många skor, men tillslut så hittade jag ett par.

Sen när vi kom hem var jag riktigt trött och hade så ont i nacken och huvudet. Jag har fått så mycket spänningar i nacken och ryggen som gör riktigt ont, och sen fick jag bara mer och mer ont i huvudet. Jag tror det kommer av träningen jag har gjort. För jag har gjort lite nya övningar som jag trodde skulle vara bra, men de kanske inte var så bra som jag trodde. Så pappa försökte massera loss det lite både på förmiddagen och eftermiddagen, och det hjälpte. Så det var skönt. Men det kommer tillbaka fort ändå. Så det har jag bråkat mycket med dem senaste dagarna, att försöka få loss det.

Sen en till sak som jag gjorde i söndags efter middagen var att jag fick hjälp av farmor och farfar med att plantera ner några jordgubbsplantor som jag hade fått av grannen. Verkligen jättesnällt att jag fick dem, så då planterade vi ner dem i en stor kruka. Det gick bra. Det var roligt, så nu är det bara att se efter dem och hoppas att de kommer nå jordgubbar. Även fast de nog kommer dröja lite. Så de gjorde jag i helgen. Hoppas ni med hade en bra helg.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229