Min julafton

Gokväll fina ni!

Hoppas ni alla har haft en mysig och trevlig jul. För oss blev en av våra julfiranden uppskjuten pga sjukdom. Vi skulle ha haft firande med mormor och morfar på annandag jul och sen blev det flyttat till imorgon, men nu har vi fått flytta det ännu längre fram. Så nu får vi se när det blir. Vi får avvakta tills alla mår bättre i alla fall. Det var i alla fall jättetråkigt och såklart jobbigt för dem som mår dåligt. Men det är ju inget man rår för eller kan göra någonting åt, blir man sjuk så blir man. Jag hoppas de mår bättre inom kort bara!

Annars hade vi en mysig julafton. Vi började morgonen med julfrukost hos mamma och pappa tillsammans med farmor och farfar. Sen hände det inte så mycket under själva dagen. Vi mest umgicks, gjorde oss i ordning och sen tills Kalle Anka började kom min släkt på pappas sida. Det var min farbror med fru och deras barn (mina kusiner) med respektive, samt farmor och farfar. Det blev en väldigt lugn och skön jul med god mat, trevligt sällskap och sen på kvällen spelade vi julklappsspel. Det var väldigt roligt.

Så har vår jul sett ut hittills. Sen har jag umgåtts väldigt mycket med familjen dem senaste dagarna. Bara haft det mysigt, tittat på film/tv ihop och ätit tillsammans. Umgåtts helt enkelt. Hoppas er jul också har varit mysig och inte alltför stressig!

Gillar

Kommentarer

anita
,
Härliga julbilder.