Min lördag - träffa släkt

Min helg har varit rätt fullspäckad, speciellt i lördags. Efter att jag hade gjort mig i ordning så var jag först till Biltema för att köpa en ställning att ha i duschen till alla schampon och flaskor. Det blev faktiskt riktigt bra, och skönt att få upp allt från golvet. Sen när vi kom hem var jag över till mamma och pappa med Harry. Han fick följa med han också så han skulle vänja sig med att vara där eftersom vi skulle vara där under eftermiddagen/kvällen. För min moster med familj skulle komma. Men då när vi kom över så hade mamma besök av en vän till familjen och hennes son. Dem bor bara en bit bort härifrån. Så det var roligt att träffa dem med.

Det var så roligt att se hur hennes son reagerade på Harry eftersom han knappt var 2 år gammal. Men det gick bra. När dem sen hade gått så låg vi i soffan och slappade framför teven tills min moster och hennes familj kom. De stannade på vägen och åt middag hos oss, eftersom de var påväg till Arlanda för de skulle åka utomlands tidigt på söndag morgon. De bor högre upp i landet så då åkte de dagen innan resdagen så det inte skulle bli lika jobbig och lång resa. Men det var trevligt. Roligt att träffa dem igen, också fick de träffa Harry för första gången. Det var också roligt. Alla säger att han är mycket mindre än vad man tror på bilderna, och det stämmer. Men det är jättesvårt att få till en rättvis bild där man ser exakt hur stor han är.

I lördags så grillade vi i alla fall kyckling och fick potatisgratäng och grönsaker i ugnen med kantarellsås till. Det var riktigt gott. Men det var väldigt längesen jag åt grillat. Jag tror det kanske var i somras sist. Sen firade vi även min mosters kille/man för han fyller jämnt nu i veckan, så mamma hade gjort en tårta. Så det var trevlig.

Harry blev helt slut han efter att ha varit där och träffat en massa nya ansikten, så han låg bara o sov resten av kvällen han helt slut.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229