Min måndag - Full fart

Igår hade jag en rätt intensiv dag. Den gick verkligen i ett. Först var jag till sjukhuset direkt efter frukost för att ta alla prover som jag fick remiss på i torsdags hos reumatologen. Jag skulle ta proverna inför läkarbesöket som alla mina läkare ska ha nästa vecka. Det var en hel bunt med remisser. Om jag inte minns fel tror jag det var 13 rör med blod dem tog, så det var en del. Jag tror t.o.m. det var rekord för min del, men som tur var gick det väldigt smidigt och lätt.

Jag var lite fundersam innan över hur det skulle gå eftersom jag brukar kunna vara rätt svårstucken, därför var det himla skönt när allt bara flöt på och gick bra. Så nu är det bara att vänta på svaret kvar.

När vi var klar där åkte vi raka vägen hem, åt lite lunch och hann vila en kortis i soffan innan vi sedan skulle tillbaka till sjukhuset igen på besök nr 2. Då skulle jag träffa min fysioterapeut. Jag fick akupunktur av henne för att försöka motverka illamåendet, samt att vi pratade en hel del om just mitt höger ben. Eftersom det är verkligen inte bra, och lite vad som krävs för att det ska bli bättre och hur vi ska tänka lite här framöver. Både med träningen kortsiktigt och vad vi ska ha för långsiktigt mål, men först av allt måste jag få bedömningen av ortopeden så vi vet hur status ser ut för både höger fot och knä. Så det väntar vi på nu.

Jag ringde även till reuma igår för att prata med dem angående mitt illamående. Att jag börjar se mer och mer ett samband med min bromsmedicin. För tidigare har vi inte haft den blekaste om vad det ens beror på, men nu efter att jag fick höja den igen här innan helgen så märktes det rätt fort att illamående blev sämre igen. Så det var mest verkar tyda på att det har ett samband, så det var det jag ringde och informerade dem om, just inför mötet nästa vecka.

Annars igår efter besöket hos fysioterapeuten så åkte vi till andra sidan stan och hämtade upp farmor och farfar innan vi åkte hem. De hade varit och lämnat in bilen på service så precis, så då passade det bra att dem kunde åka med oss hem. Vi hämtade även upp Anna på vägen hem därifrån, för hon hade precis slutat jobbet då. Så vi var full bil på vägen hem.

När vi sen hade kommit hem gjorde jag och Anna mat tillsammans och åt innan hon jag skulle ha och introduktion med kom. Hon som också är tänkt att vara assistent/vikarie åt mig. Det gick i alla fall väldigt bra och kändes bra, så det var roligt. Dock var jag himla trött efter dagen, men det gick som sagt ändå väldigt bra. Hon var jättetrevlig så det var skönt att allt bara flöt på igår, trots att det var en rätt påfrestande dag.

Hoppas ni också hade en bra start på veckan. KRAM!

Gillar

Kommentarer