Min söndag & Valborg

Hej på er!

Hoppas det är bra med er. Med mig är det helt okej måste jag ändå säga. Det har bara varit lite mycket dem senaste dagar. Full fart har det varit, sen har jag haft det rätt jobbigt med mitt illamående. Det hör ju ihop med abstinensen av nedtrappningen av medicinen min, så det är ändå skönt att veta vad det beror på det även om det är jobbigt. Men det finns en förklaring i alla fall.

Sen blev det ju en liten speciell vecka den här veckan med tanke på sista april/första maj. Jag tycker man blir helt dagvild. Det känns i alla fall inte som att det är torsdag idag, snarare måndag. Men så är det.

Jag hade i alla fall en väldigt bra helg. I lördags var jag ju med på Babyshowern för Agnes, sen i söndags så hade jag Andreas och hans föräldrar här på besök. Det var väldigt trevligt. De fick även träffa mina föräldrar och syster, så vi åt och umgicks tillsammans. Så det var riktigt roligt och trevligt. Annars gjorde jag inte så mycket mer om man tänker i helgen.

I tisdags blev det inte heller så mycket planerat. Det var nog en av dem första sista april som jag verkligen inte hade planerat in någonting. Jag vet inte, men jag tycker det känns lite överskattat. Det som kändes mer speciellt var att det var exakt 4 år sedan jag blev utskriven och fick komma hem från sjukhuset. Då när jag hade legat inlag i nästan ett halvår.
Men vi åt i alla fall tillsammans, jag och Nathalie med min familj och farmor o farfar. Så det var trevligt. Vi åt tacos tillsammans. Det var faktiskt ett bra tag sedan vi åt det så det var gott, också fikade vi lite.
Men det var faktiskt rätt skönt att inte göra någonting speciellt heller. Utan det blev bara en lugn och skön kväll. Hoppas ni hade en bra Valborg!

Så har mina senaste dagar sett ut. Sen igår följde jag och Alicia med mamma till köpis (Valbo köpcentrum). Jag fick faktiskt en hel del köpt som jag behövde (och inte behövde egentligen, haha. Men mest nödvändiga grejer). Men det var trevligt.
Jag hittade bl.a. en träningsboll och träningsmatta, två bas t-shirtar (en vit och en svart), en blus, ett par korta tights (slutar på låret), en svart kjol i sweatshirt-material, samt en t-shirt klänning. Så det blev lite träningssaker samt lite sommarkläder.

Men det som var viktigast av allt fick jag inte med mig hem. Det var en ny medicin till Harry. Jag var till veterinären med han förra veckan, och då tog de prov från ögonen på honom (eftersom han varar i ögonen) som visade på att han har något i kroppen som ligger latent och triggar. Något som gör att infektionen i ögonen inte vill försvinna. Så då hade veterinären fått svar på det och ville att han skulle prova en annan salva än den jag hade nu. Men då när jag skulle hämta ut den så fanns det inget recept utskrivet, för veterinären hade råkat skrivit det på Anna när jag ringde dit idag. Så det är hon som måste hämta ut det, så det skulle hon göra idag. Sen hoppas jag det får vara lugnt på den fronten, och att han får hålla sig frisk och kry efter att det här är behandlat.

Så har mina dagar sett ut. Hoppas ni också har haft en bra vecka hittills och har en bra helg framför er. Bara morgondagen kvar, sen är det helg igen. Det ska bli skönt. Har ni något roligt inplanerat? Jag har inget speciellt just nu. Men jag hoppas det inte regnar i alla fall, för jag skulle behöva plantera om lite plantor som har växt väldigt mycket här i köksfönstret. Annars får jag se vad jag känner för och hittar på. Ha det så bra, Kram Elin ♡

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229