Min tisdag & träningen går framåt

I tisdags hade jag en hel hemmadag förutom att jag skulle till assistansbolaget och ha möte på eftermiddagen. Men det gick bra. Det jobbiga var bara att jag inte alls kände mig pigg eller laddad på att ha det. Men det gick bra när jag väl var där.

Men sen har min rygg bara blivit ännu sämre. Jag skulle ha tränat då på kvällen i tisdags, eller gjort mina sittövningar som jag brukar göra, men det gick inte. Jag cyklade på sittcykeln, men det var ungefär det jag orkade. Sitta länge är ju bland det sämsta man kan göra för en ond rygg, men vad skulle jag göra. Jag hade ju inget val, så då blev det att jag inte gjorde det. Det var bra att jag kunde cykla i alla fall, och göra någonting. Hela 12 min dessutom, och det har jag aldrig klarat förut. Inte vad jag kan minnas i alla fall. För annars var det väldigt längesen. För det är det längsta jag har cyklar på jag vet inte hur länge. Så det är riktigt roligt att jag kan öka på tiden och sträckan jag cyklar litegrann i alla fall. Så det är skönt, att det blir någon slags skillnad.

Det tycker jag med träningen överlag den här veckan. Jag har haft väldigt ont i ryggen från förra helgen, men det har ändå gått framåt med träningen måste jag säga. Visst, vi fick backa lite med mer hjälplinor i Redcorden men det gjorde att jag klarade av att göra övningen bättre och mer stabilt. Så det var roligt, att känna att jag kunde göra något lite bättre. Samma sak med armcykligen, den har jag också kunnat öka på lite så det var också roligt trots att jag har haft/har så ont i ryggen.

Gillar

Kommentarer

Elin Hellgren
IP: 82.99.3.229