Mina ben...

...är inte i sitt bästa skick just nu. Bara till igår märktes det stor skillnad. Benen är alldeles tung och seg vid förflyttningarna och sen har jag så ont i dem. Det värker i stort sett hela tiden och jag känner mig bara nere. Inte alls i form. Det är jobbigt att inte veta vad det är som är på gång att hända. Klart jag vet att det är sjukdomen och att jag troligtvis är påväg in i en lite jobbigare period, men frågan är hur jobbig? hur länge? och en hel del fler frågor. Men det är ingenting jag riktigt kan göra.

Till igår hade i alla fall huvudvärken börjat lägga sig lite, även fast det fortfarande inte var bra. Men det var i alla fall påväg åt rätt håll. Idag däremot känns det rätt okej på den fronten, så det är skönt. Men då är det som sagt sämre med kroppen. Jag tycker nästan det är sämre till idag från igår med, och det känns inte roligt. Det blir ju på något sätt att man känner sig lite nere pågrund av det också. Eftersom det blir ju att man funderar vart det här ska sluta. Kommer det fortsätta och bli sämre för varje dag eller kommer det vända, jag har ju ingen aning. Det är ju bara att vänta och se som gäller. Men som tur är har ju jag blivit väldigt duktig på just det, att vänta och se. Även fast det ofta är väldigt frustrerande och drygt. Men jag kan ju inte göra någonting annat.

Det enda som kanske skulle kunna få det här att vända det kan vara min spruta som jag tar var tredje vecka. Cosentyx, min bromsmedicin. Och som tur är så ska jag ha den så precis som ikväll, så jag håller tummarna för den. Jag hoppas det bara är så att det är slut på den i kroppen och att det behövs påfyllning, så det sen förhoppningsvis kanske stannar upp och går tillbaka.
Ibland tycker jag man kan känna när det är pågång att jag ska ta den igen, det känns på något sätt i kroppen att det är någonting som saknas. Och vem vet, det kanske är det som behövs. I så fall så är det ju tur att jag ska ta den ikväll. Men jag märker säkert ingenting nu på en gång, men den kanske i alla fall gör så det inte blir sämre. Bara det vore ju bra. Men det visar sig sen om den gör någon förändring. Jag ska börja med att ta den ikväll, så får vi se sen vad som händer.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229