Mindre bra dag

Idag har det inte varit någon tipptopp-dag. Jag känner mig seg, trött, har ont och har inte känt för att göra något speciellt. Motivationen har inte riktigt funnits där idag. Så det passade rätt bra att jag inte hade något inplanerat idag.

Förmiddagen blev väldigt lugn. Efter frukosten så gjorde jag min träning. Idag var det motigt, men jag gjorde den i alla fall och det var skönt. Att jag gjorde det och tog mig igenom det, så då kändes det lite bättre efteråt i alla fall. Speciellt eftersom den är lite av ett"måste"!
Jag reflekterade så sent som idag över att jag nu faktiskt kan ha en hel 1kg vikt på mitt högra (svaga) ben när jag sitter och ska sträcka ut benet rakt ut (för att träna lårmuskeln). Ärligt talat så vet jag inte när jag kunde göra det sist, så det var riktigt roligt. Sen är jag nästan uppe i att kunna cykla 8 min som var innan jag fick inflammation i knät och behövde en kortisonspruta i den i slutet av sommaren. Jag kan cykla 7 min nu, men jag är nära och det gör det lite mer motiverande. För nu känns det i alla fall som att jag kan komma dit!

Annars idag så låg jag och läste lite efter träningen, tog det lugnt, startade en tvätt innan lunchen. Sen under eftermiddagen kom farmor förbi en sväng, så då pratade vi och umgicks lite med henne, jag har duschat, badat Harry, skrivit lite här på bloggen, försökt rita lite till men det gick sådär pga handen, och sen efter middagen så fick vi för oss att vi skulle baka lite havrekex.
Det var längesen jag gjorde dem, men dem är riktigt goda så jag kan varmt rekommendera er att göra dem. För dem är också väldigt enkel att göra. Det går nästan inte att misslyckas med dem. Jag tänkte skriva ut receptet så ni i alla fall kan göra dem om ni vill.

Men sammanfattningsvis så har det varit en lugn dag. Det har inte hänt så jättemycket även om dagen ändå har gått rätt fort. Det känns så i alla fall, för konstigt nog känns det som att den här dagen har gått lite fortare än gårdagen fast jag "bara" varit hemma. Men ofta kan jag tycka den gör det när man inte är helt på topp. Men så har min dag sett ut i alla fall. Hoppas era varit bra!

Gillar

Kommentarer