Minigolf i Engeltofta

Hej på er!
Vilken chock man fick i morse när man såg att det regnade ute. Rätt skönt om jag ska vara ärlig, för det har verkligen känts som att det har behövts ett tag nu, även om det säkert skulle behövas mer.

Igår var jag ändå i farten litegrann. I alla fall stundvis. Under förmiddagen blev det vila och försöka återhämta sig, få bort illamåendet efter frukosten. Sen sov jag ända till halv 6 på morgonen, och så länge brukar jag inte sova så jag tror akupunkturen jag fick i förrgår gjorde lite nytta. Sen var det sämre inatt igen, för idag har jag varit vaken sen ca fyratiden. Så det var mindre roligt.

Men igår efter lunch var jag, A, Sandra, mamma och pappa till Engeltofta och spelade minigolf samt fikade. Mamma och pappa var dock inte med och spelade. Det var väldigt skönt där ute på Bönan, men det var nog eftersom stället vi var på låg vid vattnet så det var en annan typ av luft. Det var inte lika kvavt och gassande, även fast det fortfarande var väldigt varmt i solen.
Sen fläktade det mer och var skönare luft när vi fikade än spelade minigolf, men det var nog för att minigolfbanan låg lite mer skymt från vinden än själva restaurangen/fiket gjorde. För de låg mer mot vattnet och stranden. Några banor hoppade vi faktiskt över, för det blev helt enkelt för varmt att gå där.

Det blev ingen vinst för mig, men jag kom i alla fall på andra plats. Det gick verkligen över förväntan tyckte jag med att spela, för det blir ju som en helt ny träning för mig. För jag har inte spelat minigolf på hur många år som helst. Jag minns nog inte när jag gjorde det senast. Så det blev en hel del träning för mig med balansen och att stå upp såklart, även om jag hade Sandra som höll i mig. Men det var roligt.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229