Miriam Bryant - Inte nu heller

Hej bästa ni!

Då var det lördag. Den 29/2 för att vara mer exakt. Det är en dag jag har längtat väldigt länge efter. Ikväll skulle vi nämligen ha gått hela familjen och sett på Miriam Bryants konsert här på konserthuset i Gävle. Men med tanke på omständigheterna så kan vi inte gå, och det är inte heller första gången jag har behövt avboka att få se henne live. Däremot är det första gången jag har behövt avboka det pga att det inte är ”mitt fel” utan att det beror på någon annan.
Det är säkert därför det också känns så extremt surt, eftersom det är något jag har längtat efter länge att få gå på också blir det ytterligare en gång inte av. För vi beställde ju biljetterna redan i höstas, direkt då när dem släpptes.

Därför blir jag ännu en gång så frustrerad på situationen att den är som den är. Annars reagerar jag faktiskt inte så mycket alls, eftersom det inte finns så mycket egentligen att säga.
Men det är bara så typiskt att jag ska behöva missa det ännu en gång pga att jag inte mår bra, och för att det som sagt är pga någon annans handling. För jag kan ju inte direkt göra någonting åt det, och det är både jag och hela min familj som får ta konsekvenserna eller smällen. Hur man nu vill uttrycka det. Det känns extremt tråkigt i alla fall.

Miriam är verkligen grym på att sjunga och jag hade verkligen sett fram emot att få se henne live, eftersom jag har velat göra det så länge. För jag tycker hon är väldigt bra och gör bra musik. Det känns i alla fall väldigt surt att det blev som det blev. Men hoppas ni som får se henne i alla fall får en trevlig och bra kväll.

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Vet många som gick på dom och det var väldigt bra! Så tråkigt att du missa den :-
nouw.com/bolmgren
elinnhellgren
elinnhellgren,
Okej va roligt att den ska ha varit bra! Men jättetråkigt att allt blev som det blev så vi inte kunde gå som tänkt. För hade verkligen sett fram emot det.. 😔
nouw.com/elinnhellgren