Mor & dotter-dag

Idag har det varit en bra dag, förutom värken och det tråkiga regnvädret. Idag har jag haft en dag med mamma, bara hon och jag. Det har varit riktigt trevligt och mysigt, för det hör inte till vanligheten. Det var en av mina assistenter som var sjuk idag och inte kunde jobba, och sen kunde ingen av mina andra assistenter heller jobba, så då fick vi pussla ihop det så gott det gick.
Det var lika Emelie var så snäll och var kvar lite på morgonen (hon jobbade dygn igår) och kom tidigare som ikväll, och sen jobbar hon från ikväll till måndag morgon, också var ju mamma med mig under dagen idag så hon fick lite "vila". Eftersom Emelie kan ju inte jobba tre dygn på raken, det går ju inte. Så då var det bra att vi i alla fall kunde lösa det såhär.

Idag har jag och mamma i alla fall varit på köpis (Valbo köpcentrum) och tittat lite i butikerna. Det blev en sån dag idag med tanke på regnet. Jag hittade inte direkt någonting, en bronzer och en våg annars hittade jag ingenting mer. Så det var inte så jätteroliga saker.
Vi åkte dit så vi var där strax efter att dem öppna där vi kl.10 och var där till lite efter lunch kring kl.14. Sen åkte vi hem, tog det lite lugnt och drack kaffe, la oss i soffan och läste i en varsin bok, gjorde och åt middag, och sen kom en bekant som bor en liten bit bort härifrån och spontan hälsade på. Så då satt vi och pratade med henne ett bra tag och umgicks. Det var riktigt trevligt. Sen kom även Emelie tillbaka också gick vi över till mig, fikade lite kvällsfika och nu ligger jag i sängen. Så vi har ändå hållit igång idag tycker jag. Det känns i ryggen i alla fall. Men jag tycker ändå den varit bra.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229