Morgonkaos & familjen

Gokväll på er!

Hoppas ni har haft en bra dagen såhär sista dagen på påskhelgen innan det är ”som vanligt” igen. Så vanligt det kan bli i dessa tider. Jag tycker inte det har känts som påsk den här helgen. Men det är nog mycket pga att vi inte har firat påsken som vi brukar. Det var i lördags jag åt lite påskmat med familjen och farmor o farfar. Annars har vi inte gjort något mer. Så tror jag det har varit för många i år. Men jag hoppas ni har haft en bra långhelg.

Min dag började inte särskilt bra idag. Jag vaknade i panik kl.06 och hade så fruktansvärt ont i högerfoten. Nervsmärtan gjorde så fruktansvärt ont. Det var t.o.m. bak vid hälen över eller bredvid hälsenan det gjorde ont. Det var inte bara där framme vid fotryggen/tårna som det annars brukar vara mest. Men efter lite kylning med blöta handdukar och morgonmedicin, samt TENS-apparaten på det så började det lägga sig. Så det var skönt!

Idag har jag annars haft en rätt lugn dag. Det har inte hänt så jättemycket. Vi hade tänkt gått ut en sväng för det såg först ut att bli fint väder när vi åt frukost jag och Jessica, men sen vände det snabbt och blev riktigt stormigt. Sen har det bara hållit i sig HELA dagen. Så trist, för då är det inte roligt att gå ut. Eftersom det blir så kallt på en gång att gå ut då, speciellt när man inte kan gå och röra på sig för att hålla värmen.

Annars idag har jag varit med mamma och pappa sen efter lunch. Det pga att min assistent som skulle jobbat idag var sjuk. Jag var inte med dem förrän efter lunch för hon jag hade igår kunde stanna kvar under förmiddagen, så det löste sig ändå bra.

På bilden här ovan ser ni vilket mysigt sällskap jag har nu när jag sitter och skriver det här inlägget. Det är Svante och Harry. Nu blir det att titta lite på tv och bara ta det lugnt resten av kvällen. Hoppas ni får en mysig kväll, KRAM!

Gillar

Kommentarer

Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Ser mysigt ut! <3 vad har hänt med din fot?
nouw.com/sandrabergmanfit
elinnhellgren
elinnhellgren,
Ja de var det! <3 Jag var med om en vårdskada och klämde min fot under en röntgenundersökning i slutet av januari på sjukhuset. Sen låg jag på orotpeden under nästan en månad och fick smärtlindring efter det. Sen nu har jag mycket besvär med värk och svårt att få bort svullnaden samt blånaden på foten. Så det kämpar jag med nu och försöker få bort.
nouw.com/elinnhellgren