Morgonont?

Godmorgon lördag!

Idag är det ingen bra morgon. Jag har redan varit vaken i ca en timme. Jag har jätteont i kroppen, och nervsmärtan gör jätteont i foten. Det känns nästan som när du har legat med t.ex. hälen emot någonting alldeles för länge och det sedan känns jätteirriterat på huden där man har legat emot. Sen är det även vid tårna, där det ändå varit lite bättre ett tag nu. Annars är det den där nästan brännande, stickande och pulserande smärtan inuti foten med som jäklas. Det är t.o.m. så det nästan känns som att det brinner i foten på vissa ställen och stunder fast det ändå inte bränns. Ja jag vet att det låter jätte luddigt, men jag kan inte förklarar det bättre. Det är alltid svårt att förklarar hur det känns.

Jag tror den här extra smärtan i foten framförallt kanske har med den där pumpmaskinen att göra. Det var ju andra dagen igår som jag provade den. Så jag hoppas det kanske bara är någon morgongrej nu, samt kanske någon övergångsgrej. Att det kommer vara värst nu i början och att det sen blir bättre och bättre. Det är min förhoppning. Så det är väl bara att fortsätta kämpa med den.

Sen är ju jag väldigt väderkänslig också, och just nu regnar det utanför fönstret. Inte bästa vädret för en reumatiker om man säger så. Lite komiskt också att det ska vara sånt här väder just idag när det varit så fint ett tag, såhär på nationaldagen och allt. Men det är nästan klassiskt att det brukar regna då.

Men hoppas ni ändå får en fin dag, och ta hand om er! KRAM!

Gillar

Kommentarer