Möte & Akupunktur

Igår tycker jag det kändes som en lång dag. Mest berodde det nog på att vi åkte iväg redan på förmiddagen och var inte hemma förrän närmare kl.15 på eftermiddagen. Först på förmiddagen var jag in till stan för att ha en intervju tillsammans med verksamhetschefen till mina assistenter. Det gick bra, så hon som vi träffade har jag planerat in lite intro med. Så det var roligt, och skönt att det kändes bra.

Sen efter det åkte jag och Emelie och åt innan det var dags att åka vidare på nästa grej vi hade inplanerat. För då skulle vi till sjukhuset. Den här gången skulle jag till smärt för att få akupunktur hos min smärtsjuksköterska. Det gick bra. Det var behövligt kändes det som, så det var skönt. Som det är nu får jag det en gång i veckan, och jag tycker det i alla fall gör att jag mår lite bättre än om jag inte får det, plus att jag sover lite bättre. Så det är bra.

När jag var klar där så gick vi förbi reuma innan vi åkte hem. Jag lärde prata med dem om handen, eftersom den bara bli sämre. Den är inte alls bra nu. Jag pratade med en sköterska där som skulle prata med min reumatolog, och sen höra av sig till mig igen om vad han säger om det.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229