Möte & veterinärsbesök

Då var det helg igen. Den här dagen har bestått av någonting hela dagen tror jag. Mer eller mindre i alla fall. Den började med ett möte i stan tillsammans med assistenterna (dem som hade möjlighet att komma), sen åkte jag och handlade mat, och därefter blev det raka vägen hem för lite lunch. Efter det hann vi kanske sitta ner i soffan och dricka lite kaffe i max 20 min framför en serie jag och Elin följer, början av den i alla fall innan det var dags att åka till veterinären med Harry.
Det var dags för hans vaccinationsspruta som han skulle ha nu vid 1 års ålder. Det gick väldigt bra. Han sa inte ett ljud när han fick sprutan. Det var snarare att han började kurra än att han pep till, men han är lite knasig så. Det var ju lika förut när han skulle ta blodprov så började han nästan somna istället för att streta emot. Men nu dröjer det i alla fall 3 år innan han kommer behöva en ny spruta igen, eftersom han är innekatt och inte träffar direkt några andra katter.

När vi sen kom hem så blev det raka vägen till soffan för lite vila, för då var verkligen min energi slut. Så då tittade vi klart på serieavsnittet som vi började med och sen pratade jag i telefon en bra stund med en tjej som skrev till mig här via bloggen och mailen. Det var väldigt roligt att få prata lite med henne och att hon hörde av sig. Så det ska ni veta att jag tycker det är jätteroligt när ni hör av er, skriver kommentarer eller gillar. Det värmer ska ni veta och gör mig väldigt glad att ni tar er tiden!

Sen efter det har det inte hunnit hänt så mycket mer. Inte förutom att jag lagade mat och hann rita klart lite på en bild jag hållit på med. Jag har verkligen hållit mina fingrar i styr nu i två dagar och har inte ritat någonting eftersom jag har så ont i handen. Men idag lärde jag göra någonting, fast det blev inge mycket. Men den blev klar i alla fall.

Hoppas ni alla får en trevlig helg!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229