Motiverande & inspirerande

Hej fina ni!
Då var det lördag och helg igen, men jag vet inte om jag tycker det känns så mycket som helg. Inatt var nog första natten som jag sov rätt bra. Jag vaknade inte förrän kl.06:00 första gången och gick på toa och sen somnade jag om och sov tills jag skulle gå upp kring åttatiden. Det var skönt.
Dem tre senaste dagarna har jag varit så extremt trött, och igår efter att jag kom hem från sjukhuset sov jag i princip hela eftermiddagen. Jag var så trött och bara vaknade till vid några enstaka tillfällen innan jag somnade om igen. Plus att jag nu också sov i princip den här natten till idag. Men det var skönt. Äntligen! Jag hoppas det bara var början och inte ett engångstillfälle för jag behöver få sova. Få samla energi utan att vara vaken från fyratiden på morgonen varje dag. Så jag håller tummarna för det.

Annars idag har dagen gått i ett. Jag och Agnes vaknade lite efter åtta och gick upp och gjorde frukost. Det var skönt med den där extra kvarten eller tjugo minuterna som det blev, så det blev lite sovmorgon. Sen åt vi frukost, pratade och tog det lugnt, och sen därefter duschade jag innan vi åkte till ICA Fjällbacken för att handla. Vi var även in på DollarStore en snabbis. Efter det åkte vi raka vägen hem, åt lunch och sen har jag försökt rita lite samtidigt som jag har lyssnat på podd.

Jag lyssnade på Sommar & vinter med P1 - med Aron Andersson. Den var riktigt bra. Jag tycker han var väldigt inspirerande och motiverande och jag kan många gånger känna igen mig i det han varit med om. Kanske inte alla äventyr och sen har han har varit betydligt sjukare än vad jag har varit, men med det här att vara sjuk redan som barn, spendera mycket tid på sjukhuset och det här att försöka vara stark mentalt. Hur man ska kämpa sig igenom saker och hur man ska hitta motivationen till det. Det kan jag känna igen mig i. Så jag kan verkligen rekommendera er att lyssna på den.
Nu blir det lite mellis innan vi lite senare ska träffa släkten och äta middag ihop. Det är med släkten på pappas sida, så det ska bli trevligt. Det var ett tag sedan jag träffade alla eftersom jag har varit dålig vid några tillfällen då alla har samlats när någon fyllt år och så. Men även om jag inte mår helt bra nu heller så är det lättare att vara med då det är på mina föräldrars gård vi ska vara, och de bor ju granne med mig. Farmor och farfar bor ju också där, så det är nära och bra.
Hoppas ni har en bra lördag och helg! Kram

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229