Mysdag ala family

Idag har det varit en trevlig dag med familjen. Först det att sitta ner allihopa och äta frukost tillsammans bara vi fyra på morgonen. Det var mysigt, för det var verkligen inte igår kan jag lova. Sen var Anna tvungen att jobba, så då har jag, mamma och pappa gått och kikat lite på Avion, ett köpcentrum här i närheten. Vi åt även lunch där och sen kring två kanske klockan var så åkte vi hem till lägenheten och tog det lite lugnt tills Anna slutade jobbet. Hon slutade strax före fyra.

Sen efter att Anna kom hem har vi varit ute och cyklat en sväng här i området. Haha vi tog med min cykel i släpet som vi ändå skulle ta med oss, så det var lite roligt. Sen blev det också finare väder under dagen än vad vi först trodde, för först såg det bara ut att bli en mulen dag. Men ju längre dagen har gått så har vädret också blivit finare och varmare. Så det var skönt. Blir ju lite roligare då.

Sen på kvällssidan åkte vi in till stan här och åt middag på Allstar. Det var trevligt och riktigt god mat. Jag åt lax med bl.a. sötpotatis pommes. Vi satt där en bra stund och bara umgicks och hade det trevligt, så det var roligt. Därefter nu ikväll sen vi kom hem så har vi bara tagit det lugnt och tittat lite på en film.

Förresten så gick resan bra igår. Vi kom fram ganska sent. Klockan blev nog kring nio om inte mer innan vi var framme, för det blev ganska sent innan vi kom iväg från Sundsvall. Jag tror vi åkte därifrån ganska precis kl.17 och sen tar det ju ca 3 timmar med bil plus att vi hade släpet med också. Så det stämde nog ganska bra att vi kom fram där nån gång. Men det regnade precis hela vägen så det var lite tråkigt, samtidigt som jag kan tycka att det är lite mysigt att åka bil medan det regnar.

Sen hade vi det jättetrevligt i Sundsvall också. Vi fick riktigt god mat med trevligt sällskap. Vi hade lite firande för min kusin som hade gått klart sin utbildning till redovisningsekonom nu till sommaren. Så då firade vi henne lite nu. Också var vi i mina kusiners farmor och farfars stuga. En jättegullig och mysig stuga med jättefin utsikt över vattnet, så det var mysigt. Lite tråkigt bara att det regnade så dem hade varit tvungen att plasta igen altanen lite så det inte skulle blåsa lika mycket, så vi kunde sitta där. Men det gick bra det med. Vi hade det trevligt i alla fall, och det var roligt att träffa alla på mammas sida igen också, för nu var det ett tag sedan sist.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229