Nålar i två olika former

Denna vecka har börjat med två svängar till sjukhuset. Rätt snabba besök som tur är, för en heldag på sjukhuset vet jag inte om jag hade orkat med. Så då är det nästan bättre att jag får dela upp det på två dagar.

Igår blev det en sväng till min smärtsjuksköterska för lite akupunktur. Jag var ju där i torsdags med och skulle egentligen ha varit dit som idag, men då ändrade jag den tiden igår pga att A kommer idag. Men det gick bra att få akupunkturen. Det är skönt att få dem, och kanske att frukosten (de lilla jag får i mig) gick ner lite lättare, men annars är det ingen större skillnad. Jag ska dit på torsdag igen.

Sen idag blev det till sjukhuset för att ta blodprov. Min reumatolog skrev ut provremisser i slutet av förra veckan ifall jag fortfarande mådde lika dåligt, för då ville han att jag skulle ta nya prover för att se hur dem ser ut. Han gick ju på semester den här veckan så det var lite av de sista han ordna. Samt en liten plan på vad en annan av reumatologerna kan göra om det fortsätter. Så vi får se hur det blir.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229