Nalle Puh killen

Hej fina ni och hej fredag!

Vad fort tiden ändå går på ett sätt samtidigt som den har gått väldigt sakta den här veckan. Jag vet inte om det beror på att jag inte har mått så bra, men sakta har den gått. Men det ska i alla fall bli skönt med lite helg nu.

Jag var och tog dem uppföljande blodproverna idag på förmiddagen, så det är skönt att dem är tagna. Jag håller tummarna att dem ser bra ut. Sen gick jag även förbi reuma (igen..) angående ett läkarintyg. Så det var skönt att få det gjort också.

Sen måste jag bara visa er Harry från igår. Han var så himla gullig. Jag hittade lite kläder som han periodvis har haft mycket på sig, och då hittade jag den här tröjan eller linnet/västen eller vad man nu ska kalla det. Det är en tröja i fleece med ett Nalle Puh tryck på ryggen i alla fall i en riktigt gul färg. Verkligen jättegullig, och han var så söt i den.
Nu kanske ni tror att jag tvingar på han massa kläder, men han gillar faktiskt att ha kläder på sig. Jag tror han gillar värmen, för han är väldigt fryssen av sig och vill alltid ligga nerbäddad i en varm filt.

Men såhär såg han ut i den i alla fall:
Min lilla Nalle Puh kille!

Gillar

Kommentarer

MALIN
,
Alltså han är så söt i gult! Passar bra till påsk
Elin Hellgren
,
Ja visst är han! Ja verkligen, lilla kycklingen!
Elin Hellgren
IP: 82.99.3.229