Nästa etapp

Idag valde jag att ta nästa steg, nästa i min sänkning på en utav mina mediciner för nervsmärtan. Jag har sakta sänkt för att vänja kroppen stegvis i etapper, så det inte ska bli så märkbart. Men den här gången valde jag att bara sänka dosen med 100mg istället för 200mg som jag gjorde för tre veckor sedan. Jag tar annars gabapentin 3 gånger om dagen och har tidigare mest sänkt dosen mitt på dagen, men den här gången valde jag att sänka lite på morgondosen. Det just för att fördela ut det så jämnt som möjligt.

Hittills idag tycker jag det har gått bra. Jag har inte märkt så jättestor skillnad jämfört med annars om jag ska vara ärlig. Kanske att jag har tyckt att underbenet och foten har känts lite kallare inuti. Det är svårt att förklara, men något med cirkulationen känns det som i alla fall. Sen kan det ju lika gärna bero på att det varit betydligt kallare och ruggigare i vädret än vad det har varit den senaste tiden.
Jag fortsätter i alla fall att ha ta dosen som jag gjort idag och hoppas på att det fortsätter gå så bra som det ändå har gjort idag.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229