Nästan som en spegel

Här kommer ett litet försenat inlägg som skulle publicerats igår kväll kring halv tolv. Jag hann somna innan jag hann trycka på publicera.

Gokväll på er såhär sent på kvällen!

Just nu har jag precis bäddat ner mig i sängen och tänkte distrahera mig med någonting. Jag har sån värk i min högra fot så jag behövde göra någonting. Det är ofta så på kvällen att jag får svårt att varva ner för att sen somna. Sen är det vissa kvällar det är lättare och svårare, och ikväll är det en av dem svårare känns det som. Sen blir det inte lättare precis när det är som storm utomhus. För det blåser rejält kan jag lova.

Idag har det i alla fall vart en av dem jobbigare dagarna med bl.a. värken. Jag har både känt mig mer matt och trött tillsammans med att jag har haft en sån fruktansvärd sprängvärk i foten. Det spänner så mycket i huden och inuti att jag ibland allvarligt misstänker att huden snart kommer börja spricka. Det är så det känns i alla fall.
Huden är t.o.m. så spänd och svullen så huden riktigt blänker och är så glansig så man nog snart kan spegla sig på den.

Det är lika, idag har jag varit så trött och matt att jag bara har somnat rakt upp och ner t.ex. framför teven ett flertalet gånger. Men jag tror det har med värken att göra tillsammans med medicinerna mina som vi för tillfället håller på och höjer. Annars vet jag inte, men det är min teori i alla fall.

Hoppas ni i alla fall har haft en bra dag och sover så gott, KRAM & GODNATT!

Här kan ni se en bild på fötterna från igår morse med hur blank huden hade hunnit blivit redan på den korta stunden, och efter att de har legat i högläge.

Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,
elinnhellgren
elinnhellgren,
IP: 82.99.3.229