Neurologen & träningstisdag

Idag blev det ingen lugn morgon. Det blev bara att göra sig i ordning fort och äta lite frukost (de jag hann, resten fick jag ta med mig i bilen) och sen var det bara att åka till sjukhuset. Idag skulle jag träffa en neurolog. Det var första gången. Hon skulle undersöka och kolla det här kring mina ryckningar, balansen och stabiliteten i bålen.

Besöket gick bra, men jag var helt slut efter besöket. Jag hade så ont i ryggen efter undersökningarna, för det blev att jag skaka mycket och hamnade i "ytterlägena" nästan hela tiden. Men annars gick det bra. Så nu ska hon prata med min reumatolog och sen får jag veta klart om det blir att jag ska få börja med den tänkta nya bromsmedicinen nästa vecka eller inte. Jag tror det, men vi får se.

Efter besöket hos neurologen hade jag ganska lång stund i mellan besöken, så då gick vi och kollade lite ute, åt lunch på Sibylla och sen gick vi upp på fysioterapin och där fick jag lägga mig på en brits så jag fick avlastade ryggen lite innan de var dags att träna.

Själva träningen gick sådär idag. Det blev ingen träningen i Redcorden för jag hade så ont i ryggen. Så då tyckte hon det var dumt att belasta ryggen ännu mer, så då tränade vi mer sittande i rullstolen, samt vanlig cykling på sittcykeln och armcykling. Det gick rätt bra, men jag har väldigt ont i höger armbåge. Den kollade hon också på, och då tyckte hon nästan det kändes som att den var lite svullen och varm. Hon sa att hon nästan var lite fundersam på om det även kunde finnas lite vätska där i också. Varm brukar jag kunna bli men jag brukar inte ha vätska, att lederna blir svullen på det sättet. Men det är kanske inte så konstigt heller med tanke på att jag inte har någon bromsmedicin i kroppen för tillfället. Vi kom då överens om att jag ska ringa till reuma imorgon och boka tid för att få en kortisonspruta, så jag inte ska bli så begränsad i träningen. Så det ska jag göra imorgon.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229