Ny dammsugare

Skönt med helg även om det nästan kändes som att det var helg redan igår. Men det berodde nog på att jag var hemma igår med och inte hade några sjukhusbesök. Konstigt egentligen att det ska kännas som helg så fort man inte är på sjukhuset, då är man där ofta, i alla fall enligt mig.

Idag under förmiddagen blev det först en lite längre frukost, sen pratade jag lite med både syrran och mamma i telefonen och efter det gjorde jag mig i ordning. Sen efter det bestämde jag och mamma oss för att hon skulle följa med mig (och Agnes) och titta på dammsugare, för jag behövde en ny.

Min som jag har nu är riktigt dålig, men om jag ska vara ärlig så måste det nog vara ett av dem tråkigaste inköpen någonsin. Behövlig, men så otroligt tråkigt att lägga pengarna på. Men vi hittade i alla fall en på Media Markt så nu kommer jag nog ha ett av dem renaste golven igen i alla fall. Det är ju bra med tanke på min dammallergi också, så det är ju egentligen rätt viktigt, och sen blir det ju lite lättare för assistenterna också att dammsuga. För den jag hade va riktigt dålig på att få upp t.ex. grus eller kattsand, och grus släpas det ju in en hel del av med tanke på rullstolen/rullstolarna.
Sen stannade vi också en snabbis på Coop. Vi hade tänkt åkt in en sväng på Köpis (Valbo köpcentrum) också, men då var det så grymt mycket bilar så vi vände i rondellen. Vi kände att vi inte riktigt orkade med det idag, men en dammsugare blev det i alla fall.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229