Ny vecka - börjar bli sjuk

Denna vecka har börjat sisådär. Jag håller för det första på att bli sjuk. Jag har så sjukt ont i halsen och det har bara blivit sämre för varje dag sen i fredags. Men det är bara halsont och att jag känner mig lite hängig. Jag är inge snorig eller hostar så jag vet inte vad det är, och sen är det mest på ena sidan av halsen. Så vi får se, jag hoppas det går över inom kort bara, även fast det inte har utvecklats så.

Igår hade jag en hemmadag. Det blev ingen tur till sjukhuset. Jag skulle ha varit dit på eftermiddagen, till min fysioterapeut. Men då ringde jag först och pratade med henne om vad vi skulle göra och så, och då skulle vi prata lite om hur det hade gått hemma dem här två veckorna. Som lite "utvärdering" kan man nog säga. Så då tog vi den över telefon istället, eftersom jag troligtvis håller på att bli sjuk.

Det vi kom fram till var att vi ska göra likadant några veckor till. Just det att jag gör mitt program och cyklar på motionscykeln så ofta det går hemma, men beroende på vad jag ska göra under dagen så jag har energi till det. För hon sa att det var också en sak, att jag ska försöka göra saker. Att det kanske ska vara vårt mål mer än att t.ex. kunna stå vid gåbordet. Det kanske är bättre att jag får lägga energin på roliga saker och leva lite, för mitt liv har bestått av så grymt mycket sjukhusbesök, behandlingar, lidande och kämpande. Så det kan vara bra att få känna att man gör något roligt ibland med, som man kan få extra energi av även fast det tar energi att göra saker. Men ni förstår nog vad jag menar.

Annars igår så var vi ut på en promenad i kylan. Jag hade en till tjej här som går introduktion idag, så vi visade henne bl.a. min elstol som jag har utomhus. Men det var så grymt kallt. Jag höll på att frysa till is kändes det som, och det var betydligt kallare än vad vi trodde. Men vi kom hem tillslut i alla fall så vi kunde värma oss. Sen tvättade vi lite och badade Harry igår. Vi gjorde han lite fin inför kastreringen idag.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229