Ny vecka - Måndag

Hej bästa ni!

Just nu halvsitter jag I soffan och tar det lite lugnt samtidigt som jag slötittar på tv. Idag skulle jag först ha haft introduktion med en blivande ny assistent/vikarie, men hon kom aldrig så det blev helt enkelt ingen introduktion. Annars idag så åt vi lite frukost först i lugn och ro imorse, sen duschade jag och gjorde mig i ordning, städade lite och tog en liten kort paus framför teven innan vi gjorde lunch.

Sen efter det blev det raka vägen till sjukhuset. Jag skulle till kuratorn idag, och det gick bra.

Jag är så himla seg och trött nuförtiden. Det tar verkligen lång tid för mig att komma igång på mornarna, och värre har det blivit sedan jag fick sänka min bromsmedicin (Xeljanz) för lite mer än en vecka sedan. Mitt högerknä har också bara blivit sämre, vilket inte är en hit för jag får betydligt mycket svårare att stå. Det eftersom det är väldigt svårt och gör väldigt ont att sträcka på det, och lättare blir det inte pga att fotlederna är stelopererade. Den kombon är ingen bra kombo helt enkelt Men men, det är som det är. Jag ska be min fysioterapeut kolla på det imorgon när jag ska ha min allra första bassängträning på evigheter.

Det ska bli roligt att få börja på bassängträningen. Jag tror det kommer vara väldigt bra för mig och ett bra sätt att komma igång igen med träningen. Längre tillbaka har jag alltid gått på bassängträning. Jag började redan när jag var 4-5 år gammal, och sen dess har jag gått på det varje vecka år ut och år in tills jag började operera fötterna. Då fick jag sluta och det blev bara under lite kortare perioder eftersom det inte gick att bada när jag hade sår, gips och haft så mycket besvär av urinvägsinfektioner. Men nu ska jag äntligen få börja med det igen. Tanken är också att jag ska gå två gånger i veckan, men med uppstart på en gång den här veckan. Så det blir nog bra.

Ikväll blir det nog lite mys med familjen. Det är verkligen skönt att bo så nära dem, och att man har möjlighet att träffa dem när man vill. Hoppas ni också får en fortsatt bra måndag, KRAM!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229