Nya glasögon

I veckan var jag och hämtade ut mina glasögon. Jag har nämnt det i något tidigare inlägg, men jag tänkte att ni kunde få se hur dem ser ut. Egentligen är det inte så stor skillnad på dem två som jag har nu. Det är egentligen bara färgen som skiljer dem åt. Sen är dem ljusa någon millimiter mindre, men det tycker jag inte man tänker på.

Jag är i alla fall väldigt nöjd med dem båda. När jag först började kolla på glasögon och skulle välja ut bågar så ville jag ha ett par som var mer markanta/synliga och ett par som var mer transparenta och som inte var så i ögonfallande. Så jag skulle kunna variera.
Det var det transparenta paret som jag bytte nu till en annan sorts båge, och eftersom jag har trivts så bra i dem svarta och samma modell fanns i en annan färg så valde jag den. Lite för att vara på säkra sidan, eftersom jag bara hade ett byte på glasögonen.

Sen var det att dem jag "valde bort" var ett par platsbågar och nu har jag två plastbågar (med lite metall), men som det är sadlar på näsan. Så man ska kunna justera dem mer precis så dem sitter bra. För plastbågarna jag först hade valt halkade bara ner och satt inge bra, så tillslut sa dem inne i glasögonbutiket att vi borde kolla efter ett par andra.
För jag hade 90 dagars bytesrätt till en annan båge om jag inte var nöjd, så då gjorde vi det. Nu är jag väldigt glad över att jag gjorde det.

Sen blev det lite förseningar med bytet av bågen och glasen för det var någonting som inte blev bra, så jag fick vänta lite längre. Men hellre det än att dem ska lämna ut ett par glasögon som inte är helt 100 bra från början. På bilderna nedanför kan ni se hur dem ser ut.

Är kanske inte de bästa bilderna på hur jag ser ut i dem, men ni ser på ett ungefär i alla fall.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229