Nya vardagsrumsbordet

Nu är vardagsrumsbordet äntligen färdigt och på plats. Det behövde stå och torka ordentligt i över ett dygn innan jag kunde ta in det och sätta på bordsskivan, men nu är det klart.
Ni kan se på bilderna här nedanför hur det blev. Jag blev väldigt nöjd med resultatet, och sen var det roligt att vi gjorde det själva tillsammans bara jag och pappa. De ser ju ut som många andra vardagsrumsbord med marmorskiva som man kan köpa, men eftersom inga passa riktigt med måtten hemma hos mig och många var väldigt låga så bestämde jag och pappa att vi kunde göra ett själv. Så det var roligt. Det har tagit ganska lång tid, men så fick det bli.

Det var samma sak när jag fick för mig att jag ville göra en Lightbox. Den som hänger på väggen där vid soffan. Den hjälpte han mig också att göra, så det är roligt att han är händig och kan hjälpa mig och göra allt jag får för mig att jag vill hitta på. Plus att det är roligt att göra det tillsammans. Speciellt när resultatet blir bra. Men den blev jag också riktigt nöjd med.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229