Nytt år

Hej fina ni och ett GOTT NYTT ÅR till Er alla!

Hoppas ni fick ett riktigt bra avslut på år 2018 och att vi har ett riktigt bra 2019 framför oss! Jag tycker 2018 både har varit ett bra år, samtidigt som det också har varit väldigt tufft.

Igår på nyårsafton blev det först att vi åt god mat och umgicks hemma hos mina föräldrar i början av kvällen. Det var jag, Andreas, Anna, Victor, mina föräldrar och farmor o farfar som var där. Det var jättetrevligt och mysigt.

Sen när klockan var kring tio och vi hade ätit klart alla måltider (förrätt, varmrätt och efterrätt), och spelat lite sällskapsspel så gick vi över till några vänner till familjen som bor längre bort i byn och var där och firade in tolvslaget. Det var trevligt, dock väldigt kallt. Speciellt när man är stillasittande som jag. Men det var i alla fall en väldigt trevlig kväll, samt firande av det nya året!

Det har varit lite tystare från mig nu dem senaste dagarna här på bloggen som nu säkert har märkt. Men det är framförallt för att jag vill passa på och umgås så mycket som möjligt med Andreas nu när han är ledig och är här och hälsar på, samt familjen som också är lediga nu kring jul och nyår. Jag hoppas ni förstår! Men hoppas i alla fall ni har haft det riktigt bra nu kring jul och nyår! Kram Elin ♡

Gillar

Kommentarer

Elin Hellgren
,
Tack så mycket Karolina! Hoppas du med har haft det bra över jul o nyår och att ditt 2019 också kommer bli toppen! Kram Elin
Elin Hellgren
,
Tack så mycket! Gott nytt år till dig/er med och hoppas ni också har ett bra år framför er! Stor bamsekram! ❤️