Nytt projekt - Gjutning på G

Hej på er!

Nu vet jag inte hur mycket jag har berättat om det här, men för några veckor sedan bestämde jag mig för att jag ville bygga ett växthus/uterum på baksidan av där jag bor. Det har varit på tal ett bra tag, men det var här under våren som jag bestämde mig för att göra ett.
Tidigare har det i princip sett ut som en vildvuxen åker i och med att vi aldrig gjorde ordning på baksidan efter att pappa byggde om och ut min hall för ca 2 år sedan. Men nu i år var det dags att göra någonting med den, så det blir lite ordning.

I förrgår var det i alla fall äntligen dags för gjutning av plattan som det ska stå på. Så spännande! Jag hann precis komma hem efter att ha varit och handlat lite mat igår, så det var roligt! Sen kommer det bli dags för lite murning av en låg mur/vägg som själva växthuset/uterummet ska stå på. Det ska också bli väldigt roligt att få börja med, för då kan jag tänka mig att man uppfattar bättre hur stort det kommer bli och så. Vi har ju tidigare lagt ut bräder och så för att se, men det blir såklart något helt annat när man verkligen får se lite vägg. Man ser ju bara skillnad mer nu när det är en platta där också. Så nu är vi verkligen på g.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229