Operationstid - handen

I torsdags kom brevet som jag inte alls var beredd på att få. Jag hade ju tidigare fått ett brev om att jag inte skulle få en tid inom 90 dagar, att dem låg efter, men i torsdags fick jag beskedet om att jag ska få operera handen den 12 februari. Det är inte långt dit. Det är ju ca 2 veckor, och veckorna går ju fort så rätt som det är så är det ju dags.

Jag var inte alls beredd på att det skulle komma. Sen känner jag mig inte så peppad inför att genomgå en operation igen. Jag tycker bara att det räcker, räcker med operationer. Samtidigt som jag är i behov av det. Jag har ju problem och ska göra operationen av en anledning, så det är bara att kämpa på och tänka att jag gör det för att det ska bli bättre än vad det är nu.

Men jag blev lite förvånad över att jag fick en tid redan nu i februari, för det var som sagt inte väntat. Jag hade ställt in mig på att om jag får en tid innan sommaren så är jag nöjd, och nu så kanske jag förhoppningsvis kan vara bra till sommaren efter all träning och rehab som ska göras efteråt, speciellt för handen. Så det blir nog bra. Bra när man tänker så. Jag måste ju försöka ha en positiv inställning i alla fall, så får vi ta allt eftersom.

Gillar

Kommentarer

Stina,
Vad ska de operera på handen? Nya leder?
Nej
Elin Hellgren
,
Nej jag ska "sätta fast" senorna. Senorna hoppar i fel läge på lång-, ring- och lillfingret så dom fingrarna hakar upp sig. Jag får liksom ingen kraft pga det också blir det överansträngt, inflammationer osv. samt att det gör jätteont. Så då ska handkirurgen sätta fast dom så de inte kan göra det. Det är vad jag har förstått det som i alla fall.