Operationstid på tummen

I måndags ringde jag till ortopeden för att kolla när jag var planerad för operationen på tummen. Jag ringde eftersom handkirurgen sa att han helst ville få det gjort inom 30 dagar, men jag har inte hört något. Så då ringde jag för att kolla hur det låg till och om det överhuvudtaget skulle bli något innan sommaren.
Efter lite om och men så fick jag tillslut en tid nu på måndag den 12 juni. Först förstod jag inte att det var redan nu på måndag, men sen när jag efter samtalet satt och kollade i kalendern så gick det upp för mig att det inte var så många dagar dit som jag trodde. Och då fick jag lite smått panik, samtidigt som det ska bli skönt att få det gjort. Men jag är lite nervös eftersom han ska göra det under lokalbedövning. Jag gillar inte tanken av att någon ska skära i mig samtidigt som jag är vaken. Det känns bättre och lättare om jag inte behöver vara där, men nu är det så den här gången. Och jag hoppas att det kommer gå bra. Men de ska det göra.

Men idag kom i alla fall papperna med lite mer information inför operationen. Så det var bra att jag ringde och kollade, för annars är jag inte säker på om det ens skulle bli någon operation nu innan sommaren. Så det blir bra.

Gillar

Kommentarer