Ovissheten

Något jag tycker är väldigt jobbigt är ovissheten. Ovissheten till att man kan må på olika sätt, men det finns inte riktigt någon förklaring till varför. Varför man mår som man gör. Och det gör mig frustrerad på alla möjliga sätt. Och sen alla dessa spekulationer. Det kan finns hundratals olika förklaringar men frågan är vilken av dem som är rätt.

Jag känner bara nu att jag inte orkar må såhär, och att inte veta. Det tar kål på mig. Jag vill bara ha svar. De är det ända jag vill, för jag mår inte bra. Jag tror jag är inne på tredje dagen nu som jag i princip är sängliggandes. Inte helt, men inte långt ifrån heller.

Jag väntar på att min reumatolog ska ringa. Jag pratade med reumatologsjuksköterskan före lunch, så hon gick och pratade med min reumatolog som sa att han skulle ringa upp mig. Så det blir bra. Så får vi se sen vad som händer. Tills dess får jag bara ta var stund som den kommer, göra det jag mår bra av och försöka tänka på något roligt. Distrahera mig så gott jag kan. Och tänka positivt. För man kommer längre med positiv energi än negativ.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229