Pappa & dotterdag

Hej på er fina ni!

Igår hade jag en lite annorlunda dag. Jag hade inga sjukhusbesök inbokade, vilket var skönt och tur. Det pga att min assistent som skulle jobba hade blivit sjuk också var det ingen av mina andra som kunde hoppa in. Därför blev det en dag med pappa. Jag hade tur att han kunde hoppa in och vara med mig istället, så det inte var snökaos och var tvungen att jobba. Vi fick i alla fall en väldigt mysig dag. Men igår var vi i alla fall på lite olika ärenden. Vi var bl.a. till köpis (Valbo köpcentrum).

Vi behövde bl.a. köpa det sista inför julklapps-spelen som vi ska spela vid jul. Men nu är det fixat, så det är skönt. Det ända jag har kvar nu är att jag ska slå in allt. Men det får bli imorgon.

Vi åt på köpis också. Det var trevligt. Vi åt kinamat där på mitten på köpcentrumet i gången. Det kan jag rekommendera. De har väldigt god mat där med färska och nyskurna grönsaker. Ett tips om ni är sugen på kinamat och är på köpis.

Sen på kvällen igår var det bara jag och pappa. Både Anna och mamma var ute med deras jobb på trevligheter, så då blev det bara jag och pappa hemma. Vi gjorde mat ihop, började städa och fixa lite inne hos mamma och pappa inför jul och tittade på film. Vi tog det lugnt helt enkelt och försökte hålla ordning på katterna. Haha. Det var verkligen full fart i dem igår, i alla fall stundvis tills de varvade ner och la sig och sov. Men jag måste säga det. Dem är verkligen himla mysiga dem tre.

Men dem är lite rolig. Igår skulle dem alla tre prompt ligga ovanpå pappa igår. Inte bredvid eller någon annanstans, utan de ska ligga så nära som möjligt. Men det är rätt mysigt det också.

Hoppas i alla fall att ni har haft en bra vecka, och får en bra helg! KRAM

Gillar

Kommentarer