Påskhelgen

Jag hoppas verkligen ni alla har haft en trevlig och mysig påskhelg! Min har varit bra. Lite förvirrande bara med dagarna att det helt plötsligt är tisdag idag, men det har varit skönt med en liten längre helg. Själv har jag haft både A på besök och Anna har varit hemma och hälsat på. Det har varit trevligt. Vi åt ihop och umgicks hela familjen och farmor o farfar på söndagen, så det var mysigt. Det blev dock ingen påskmat i år, men det tyckte vi nog allihopa var rätt skönt.

Annars har det varit en lugn och skön påskhelg. Vi har både varit ute, tittat på film, umgåtts, ätit ihop, tagit promenader ute samt att vi gjorde premiärturen på parcykeln för i år. Det var riktigt roligt. Det är ju bar asfalt på de flesta ställena nu, så det gick bra. Väldigt ovant bara. Sen har ju inte jag cyklat eller rört mig fysiskt aktivt så mycket sen innan jag opererade handen. Om jag tänker på motionscykeln inomhus, men det var väldigt roligt att cykla ute igen. Det blir annat. Däremot blev jag trött väldigt fort, men jag tror fortfarande inte att min ork har kommit tillbaka helt än. Det känns och märks i nästan allt jag gör, att jag inte har återhämtat mig helt än. Inte fysiskt i alla fall. Det har varit och är så mycket för min kropp nu och den senaste tiden, så det kommer nog ta ett tag. Men vi provade den en runda i alla fall, och det gick både bra och var väldigt roligt. Så det kommer det absolut bli mer av.

Sen var det väldigt skönt att vara ute, att man börjar kunna vara det utan att frysa jättemycket. Speciellt för mig som inte kan röra mig varm utomhus, utan sitter still. Men det är i alla fall skönt att det börjar bli lite mer vårigt väder så man kan sitta ute i solen där det är t.ex. lä. Sen är det fortfarande rätt kallt, men förhoppningsvis börjar det också vända mer och mer snart.

Jag hopppas i alla fall att ni har haft en bra påskhelg!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229