Pass & besiktning

Både i torsdags och i fredags har jag inte haft några sjukhusbesök som jag har varit på. Det har varit skönt. Skönt att inte behöva åka dit, för jag har verkligen tröttnat på det efter alla år. Men jag tycker ändå det har varit lite lugnare med det den senaste tiden, men det har nog varit för att jag har haft svårt att träna hos fysioterapeuten pga att jag har haft infektionen i kroppen så länge. Bara genom det så har ju i alla fall 1-2 sjukhusbesök i veckan försvunnit. Så lite mindre har det ändå blivit, men jag hoppas jag ska kunna börja med det snart igen.

Sen har det ju inte varit lugnare för det, utan det har varit fullt upp i alla fall. I torsdags t.ex. var jag och gjorde nytt pass för mitt går ut nu i sommar. Det är nämligen så att jag ska åka utomlands i höst och det ska bli så himla roligt. Jag har inte varit utomlands på ganska precis 5 år, och inte efter att jag blev så dålig i kroppen. Men nu känns det ändå som att man har landat lite i det, och det ska bli riktigt roligt så det ser jag fram emot. Men då behövde jag i alla fall göra ett nytt pass hos polisen inför det.
...ska bli riktigt roligt så det ser jag fram emot!

Sen på vägen hem efter det åkte jag och Agnes och besiktigade min bil. Jag gjorde det på en sån här drop-in tid, och det var ingen annan där så det gick väldigt fort och smidigt. Det var skönt att få det gjort eftersom det ska senast göras nu i sommar, så då behöver jag inte tänka mer på det. Och det gick igenom utan anmärkning, vilket också var väldigt skönt!

Sen igår (fredag) hände det inte så mycket. Jag var till stan en snabbis och gjorde ett ärenden på vägen, för sen åkte jag och Sandra och handlade på Ica Maxi. Det gick bra. Annars förutom det så var jag bara hemma. Vi grillade på kvällen och pappa var också med. Mamma var på något med jobbet så då gjorde han oss sällskap, så det var trevligt. Sen efter middagen så bakade jag och Sandra en ananaspaj (ni kan se receptet här) som vi sedan fikade på tillsammans med pappa, och efter det tittade jag och Sandra på en film innan det var kväller.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229