Påverkad av vädret

Att man kan vara så påverkad av vädret. Kroppen värker mer, man blir tröttare, segare och inget vill gå riktigt som man vill. Man blir besviken över att det man tänkt göra inte riktigt blir av för att orken bara inte finns där. Du blir irriterad, frustrerad och besviken. Allt på en gång, och såklart övertrött väldigt fort.

Det svåra tycker jag är att acceptera det. Att det är så, och måste få vara så. Oftast är det bara att hålla ut, för nästa dag är det oftast bättre. Men jag har alltid varit lättpåverkad av vädret. Det har jag varit så länge jag kan minnas. Sen hör det såklart till sjukdomen, och så måste det få vara. För jag kan inte precis ta bort den. Hur mycket jag än hade velat. Jag måste bara helt enkelt acceptera det, och försöka att inte vara för hård mot mig själv. Men det är lättare sagt än gjort, och speciellt när man vill. Vill göra saker. Är det någon som känner igen sig? Den där balansbrädan som man hela tiden ska försöka hålla jämnvikt på. Det är ett livslångt lärande.


Hoppas ni har haft en bra nationaldag! Jag har mest bara tagit min som den har kommit. Rätt skönt det med när allt inte är riktigt på topp. KRAM!

Gillar

Kommentarer

evelinaglad
evelinaglad,
Jag blir så himla trött när det regnat eller regnar. Håller med om att vädret påverkar en!❤️
nouw.com/evelinaglad
elinnhellgren
elinnhellgren,
Okej ja då är vi två! ❤️
nouw.com/elinnhellgren
SnabelA
SnabelA,
Känner igen mig. När det är dåligt väder så blir jag så otroligt trött jag med. Känns som jag bara vill sova bort dagen. Blir så lite gjort för mig dessa dagar.
nouw.com/snabela
elinnhellgren
elinnhellgren,
Okej ja så är det för mig med. Inte alls roligt..
nouw.com/elinnhellgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229